Blog

Última setmana de campus

 

Multiesport:

Aquesta última setmana hem fet molts jocs variats, triangulars, i diferents esports: Handbol, basketball i futbol. Hem anat a la platja i a la Piscina de Can Dragó. I hem celebrat la festa de comiat amb tots els companys.

IMG-20170727-WA0004[1]

Precampus:

Aquesta última setmana hem fet jocs a pista 2 i  al gimnàs i també hem anat a la platja i a la Piscina de Can Dragó

 

 

P: 5

Aquesta setmana p5 han treballat el conte del Drac de la Perla i han  fet una manualitat molt divertida d’un drac  treient foc per la boca.

Han anat d’excursió a la piscina de La Creueta Del Coll encara que el temps no va acompanyar gaire ho van passar molt bé!

 

 

P:3 i P:4

Aquesta última setmana  hem estat junts i hem treballat conte “La gota que volia ser diferent”. Hem fet un punt de llibre amb paper marmolat i la cara de les emocions. Hem anat d’excursió  a la piscina de La Creueta Del Coll. Hem celebrat la festa de comiat amb tots p5, multiesport i precampus!

Doncs fins aquí el blog del Campus Arrels 2017. Moltes gràcies a tots, hem gaudit molt de l’experiència i esperem tornar a trobar-nos l’any vinent!!!!!!!!!!!!!!

Penúltima setmana

A P-3 i P-4 hem decorat les samarretes del casal 2017 i les hem personalitzat  amb el nom.

Hem jugat a ”bitlla-tennis” al  pati. Com sóm uns saltarins, hem aprofitat el gimnàs  per les rodes, tombarelles,verticals… Per acabar hem vist una peli de dibuixos animats i  ens han pintat la cara.

P-5 al matí: hem fet jocs de taula, hem esmorzat, anat a les piscinetes, acabat el taller i hem mirat una pel·lícula i per finalitzar i ens hem pintat les cares.

Pre-campus hem fet un taller amb rotllos de paper de vàter i tapes de sabates de cartró per utilitzar-los de porta-bolis. El dimecres vam anar a la piscina i ens va fer un molt bon dia.

A multiesport, vam anar dijous a la piscina i, avui hem jugat a hockey, handball i hem fet guerra d’aigua.

Els de futbol sala, ahir vam fer un torneig de tres contra tres i avui hem anat a la piscina.

 

 

Principi de setmana

 

Dilluns:

P-3 i P-4. Ahir vam fer explicar el conte de la setmana, dibuixar i pintar, jugar al pati, veure la pel·lícula dels Minions i anar a les piscinetes.

P-5 Ahir vàrem jugar, piscinetes vem començar un nou conte l´ ànec lleig, vem pintar un dibuix de l´aneguet vam ballar el zumba i Just Dance.

A Multiesport vam  jugar a Basket , a futbol i altre jocs.

Precampus vam fer l’agenda  setmanal  i  vam  jugar  al  gimnàs  i per la tarda ens vam banyar a les piscinetes.

Avui ens hem anat d’excursió tota la família Campus Arrels. Hem anat al Chiquipark, hem jugat als inflables entre tots, a la piscina de boles i moltes altres atraccions dins de la instal·lació. Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé!!

Final de setmana

Hola sóc la Lucia tinc 8 anys i estic al grup de Pre-campus. Avui faré jo el bloc.

A P-3 i P-4, hem fet jocs al pati, hem pintat dibuixos de Hansel i Gretel hem anat a les picsinetes i hem vist la pel·lícula de les bessones.

Dijous hem fet el taller de la caseta de Hansel i Gretel de xocolata.

P-5 hem fet un taller de cuina i una casa de xocolata. Dijous hem fet un taller de samarretes.

A Pre-campus, hem fet uns tallers amb palets de fusta, on hem posat el nostre nom de diferents colors. També hem jugat al pati, ens hem banyat a les piscinetes i hem jugat a molts jocs divertits!

A multiesport, hem anat a la piscina, hem fet molts esports i, amb aquesta calor ens han mullat amb la manguera.

A futbol sala, també hem anat a la piscina de Can Dragó, no hem parat de jugar a futbol sala i hem fet molts entrenaments molt entretinguts!!!

 

 

 

Començament de la setmana

Benvinguts a la tercera setmana, som la Mar i la Rut de patinatge i tenim 9 anys, i l’Ariadna de multiesport i 8 anys d’edat. Us explicarem el que hem anat fent aquests dos dies de la setmana:

IMG_3608

A P-5 pel mati hem fet un joc, després hem esmorzat i hem anat a les picinetes, també hem fet una casa de Hansel i Gretel de xocolata.

IMG_3610

A P3 i P4 al matí hem jugat al pati i hem vist la pel·lícula de Hansel i Gretel ens hem banyat a les piscinetes i hem  fet una casa de xocolata. Avui hem anat a les piscinetes  i hem pintat i dibuixat.

Pre-campus, hem estat jugant al pati, per la tarda ens hem banyat a les piscinetes de l’escola i, avui dimarts hem anat a la piscina de Can Dragó i ens ho hem passat molt bé. Dema començarem el taller!

Patinatge, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac, després vam anar als inflables que hi havien a l’aigua. Avui dimarts, pel mati hem anat a la pista a patinar, després hem anat al gimnàs i hem fet jocs. També, hem començat a fer el nostre taller.

Multiesport, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac i inflables. Avui dimarts, hem jugat al mata-conills, handball i després hem fet jocs de basquet.

Un dijous molt complert!!

Hola papis i mamis!! Avui tots els grups del casal hem fet un munt de coses!! Comencem pels més peques… Tots els nens i nenes d’infantil han anat a les piscines a passar una estona en remull, ja que feia molta calor!!

 

També han continuat amb els seus tallers setmanals, demà veureu els resultats… aquí us deixem unes fotografies del procés… I com no, hem jugat molt:)

Els de pre-campus han acabat de decorar les seves samarretes i han fet activitats durant tot el matí al patí. Els de multi-esport han fet també molts jocs al patí.

Per últim, avui les noies i nois de patinatge i de futbol sala han anat a la piscina. Semblava que no sortiria el sol, però si!! Ens ho hem passat molt i molt bé!

Demà és l’últim dia de la setmana i els de pre-campus van a la piscina: han de portar tot el necessari i el més important, el casquet.