Blog

Última setmana de campus

 

Multiesport:

Aquesta última setmana hem fet molts jocs variats, triangulars, i diferents esports: Handbol, basketball i futbol. Hem anat a la platja i a la Piscina de Can Dragó. I hem celebrat la festa de comiat amb tots els companys.

IMG-20170727-WA0004[1]

Precampus:

Aquesta última setmana hem fet jocs a pista 2 i  al gimnàs i també hem anat a la platja i a la Piscina de Can Dragó

 

 

P: 5

Aquesta setmana p5 han treballat el conte del Drac de la Perla i han  fet una manualitat molt divertida d’un drac  treient foc per la boca.

Han anat d’excursió a la piscina de La Creueta Del Coll encara que el temps no va acompanyar gaire ho van passar molt bé!

 

 

P:3 i P:4

Aquesta última setmana  hem estat junts i hem treballat conte “La gota que volia ser diferent”. Hem fet un punt de llibre amb paper marmolat i la cara de les emocions. Hem anat d’excursió  a la piscina de La Creueta Del Coll. Hem celebrat la festa de comiat amb tots p5, multiesport i precampus!

Doncs fins aquí el blog del Campus Arrels 2017. Moltes gràcies a tots, hem gaudit molt de l’experiència i esperem tornar a trobar-nos l’any vinent!!!!!!!!!!!!!!

Penúltima setmana

A P-3 i P-4 hem decorat les samarretes del casal 2017 i les hem personalitzat  amb el nom.

Hem jugat a ”bitlla-tennis” al  pati. Com sóm uns saltarins, hem aprofitat el gimnàs  per les rodes, tombarelles,verticals… Per acabar hem vist una peli de dibuixos animats i  ens han pintat la cara.

P-5 al matí: hem fet jocs de taula, hem esmorzat, anat a les piscinetes, acabat el taller i hem mirat una pel·lícula i per finalitzar i ens hem pintat les cares.

Pre-campus hem fet un taller amb rotllos de paper de vàter i tapes de sabates de cartró per utilitzar-los de porta-bolis. El dimecres vam anar a la piscina i ens va fer un molt bon dia.

A multiesport, vam anar dijous a la piscina i, avui hem jugat a hockey, handball i hem fet guerra d’aigua.

Els de futbol sala, ahir vam fer un torneig de tres contra tres i avui hem anat a la piscina.

 

 

Principi de setmana

 

Dilluns:

P-3 i P-4. Ahir vam fer explicar el conte de la setmana, dibuixar i pintar, jugar al pati, veure la pel·lícula dels Minions i anar a les piscinetes.

P-5 Ahir vàrem jugar, piscinetes vem començar un nou conte l´ ànec lleig, vem pintar un dibuix de l´aneguet vam ballar el zumba i Just Dance.

A Multiesport vam  jugar a Basket , a futbol i altre jocs.

Precampus vam fer l’agenda  setmanal  i  vam  jugar  al  gimnàs  i per la tarda ens vam banyar a les piscinetes.

Avui ens hem anat d’excursió tota la família Campus Arrels. Hem anat al Chiquipark, hem jugat als inflables entre tots, a la piscina de boles i moltes altres atraccions dins de la instal·lació. Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé!!

Final de setmana

Hola sóc la Lucia tinc 8 anys i estic al grup de Pre-campus. Avui faré jo el bloc.

A P-3 i P-4, hem fet jocs al pati, hem pintat dibuixos de Hansel i Gretel hem anat a les picsinetes i hem vist la pel·lícula de les bessones.

Dijous hem fet el taller de la caseta de Hansel i Gretel de xocolata.

P-5 hem fet un taller de cuina i una casa de xocolata. Dijous hem fet un taller de samarretes.

A Pre-campus, hem fet uns tallers amb palets de fusta, on hem posat el nostre nom de diferents colors. També hem jugat al pati, ens hem banyat a les piscinetes i hem jugat a molts jocs divertits!

A multiesport, hem anat a la piscina, hem fet molts esports i, amb aquesta calor ens han mullat amb la manguera.

A futbol sala, també hem anat a la piscina de Can Dragó, no hem parat de jugar a futbol sala i hem fet molts entrenaments molt entretinguts!!!

 

 

 

Començament de la setmana

Benvinguts a la tercera setmana, som la Mar i la Rut de patinatge i tenim 9 anys, i l’Ariadna de multiesport i 8 anys d’edat. Us explicarem el que hem anat fent aquests dos dies de la setmana:

IMG_3608

A P-5 pel mati hem fet un joc, després hem esmorzat i hem anat a les picinetes, també hem fet una casa de Hansel i Gretel de xocolata.

IMG_3610

A P3 i P4 al matí hem jugat al pati i hem vist la pel·lícula de Hansel i Gretel ens hem banyat a les piscinetes i hem  fet una casa de xocolata. Avui hem anat a les piscinetes  i hem pintat i dibuixat.

Pre-campus, hem estat jugant al pati, per la tarda ens hem banyat a les piscinetes de l’escola i, avui dimarts hem anat a la piscina de Can Dragó i ens ho hem passat molt bé. Dema començarem el taller!

Patinatge, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac, després vam anar als inflables que hi havien a l’aigua. Avui dimarts, pel mati hem anat a la pista a patinar, després hem anat al gimnàs i hem fet jocs. També, hem començat a fer el nostre taller.

Multiesport, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac i inflables. Avui dimarts, hem jugat al mata-conills, handball i després hem fet jocs de basquet.

Un dijous molt complert!!

Hola papis i mamis!! Avui tots els grups del casal hem fet un munt de coses!! Comencem pels més peques… Tots els nens i nenes d’infantil han anat a les piscines a passar una estona en remull, ja que feia molta calor!!

 

També han continuat amb els seus tallers setmanals, demà veureu els resultats… aquí us deixem unes fotografies del procés… I com no, hem jugat molt:)

Els de pre-campus han acabat de decorar les seves samarretes i han fet activitats durant tot el matí al patí. Els de multi-esport han fet també molts jocs al patí.

Per últim, avui les noies i nois de patinatge i de futbol sala han anat a la piscina. Semblava que no sortiria el sol, però si!! Ens ho hem passat molt i molt bé!

Demà és l’últim dia de la setmana i els de pre-campus van a la piscina: han de portar tot el necessari i el més important, el casquet. 

Anem a la muntanya!

Hola!!! Avui els més petits hem anat d’excursió a la muntanya. Ens ho hem passat molt bé; hem tingut una estona lliure per jugar i després hem fet una gimcana. El matí ha passat voooolant!!

Els nens de p3 i p4 han gaudit tot el matí buscant als protagonistes del conte de la Caputxeta per tot el bosc. Els nens de p5, en canvi, han fet d’exploradors buscant pel bosc objectes amagats per poder fer les tres casetes dels 3 porquets, el seu conte de la setmana. Us deixem aquí unes fotografies i veureu com ens ho hem passat de bé!!!

Els que ens hem quedat al cole també hem gaudit del matí, hem fet jocs i moltes activitats. Els nois de futbol sala han gaudit d’un matí ple de futbol. Els de multi-esport hem anat a la piscina de Can Dragó. Els nois i noies de Pre-campus han jugat i han pintat les samarretes blanques, segur que quedaran genial!! I les noies de patinatge també han fet les samarretes i han patinat a pista 2 una estona del matí.

Demà us explicarem més coses… però recordem que els nens i nenes de p5 han de portar la seva foto de carnet abans del divendres!! 

El Dia de l’esport

Avui els nens i nenes de primer de primària fins als més grans hem marxat d’excursió al Open Camp, situat al recinte de l’Estadi Olímpic de Montjuic. Hem viscut un munt d’experiències que,  situades en diferents parts de l’Estadi i dividits per grups, hem pogut gaudir i participar. Des d’un partidet de futbol, la mítica cursa dels 100 metres, salt en llits elàstics, cursa de cadira de rodes o llançaments de bàsquet entre d’altres activitats.

Malgrat la calor i que realment hi havia força gent, ens ho hem passat genial

A l’escola, els nens i nenes de p3 i p4 han continuat treballant en els contes infantilS. Han pogut combinar un munt d’activitats a l’aula amb els jocs de pati, compartint les joguines i el material amb els companys. També saltant i cantant en les activitats musicals. Despres s’han refrescat a les piscinetes ja que el calor era certament molest.

Els alumnes de p5 han acabat el dibuix dels tres porquets a la classe. Despres, aprofitant que tots els grups estaven d’excursió, han jugat una bona estona. També han fet jocs i una gimncana d’aigua acabant amb una guerra d’aigua on han acabat ben mullats.

RECORDEU!!! DEMÀ MARXEM D’EXCURSIÓ AMB ELS GRUPS DE P3,P4 I P5. CAL PORTAR LA SAMARRETA DEL CAMPUS, CALÇAT TANCAT, L’ESMORZAR I AIGUA.

GRÀCIES!!!

Comencem una nova setmana

Tornem amb les piles molt carregades per una nova setmana de campus. Avui, els més petits, els de p3 i p4, han començat a treballar un nou conte. Sabeu quin? La Caputxeta Vermella!! Han anat a les piscines una bona estona, ja que avui feia molta calor, han jugat i s’ho han passat d’allò més bé! També hi ha hagut estones per pintar, per jugar al patí i per anar a l’aula de vídeo.

Avui, els nens i nenes de p5 han començat també un nou conte: Els tres porquets. Han anat a la piscina una bona estona i han gaudit moltíssim, els hi encanta l’aigua!! Han pogut també jugar al pati i han pintat un dibuix dels Tres porquets, demà veureu el resultat…

Els nois i noies de Pre-campus han començat la setmana fent un calendari de la seva setmana, per així saber quan van d’excursió, quan toca piscina, si han de portar alguna cosa… reviseu les seves motxilles que els calendaris estan a dins!! Durant tot el matí han fet jocs esportius i cooperatius i a més… han jugat al “Just Dance!”. Ha sigut un èxit, tots han ballat i han rigut moltíssim!

Els de multi-esport han fet jocs al patí durant tot el matí: mata-conills, el famós “pichi” i el joc estrella, “bote-bote” (entre altres).

Les noies de patinatge han vingut amb molta energia aquest dilluns. Han estat a pista 2 amb els seus patins ballant i practicant i han continuat la seva feina a les aules de vídeo de l’escola.

Per últim, els de futbol, han fet un entrenamet tot el matí, en el qual han fet un triangular i una lligueta de 3×3.

IMPORTANT: Demà tots els grans i Pre-campus marxem d’excursió, per tant, tots hem de portar la samarreta del campus, l’esmorzar i la gorra. Els nens de p5 han de portar pistoles d’aigua perquè demà faran jocs d’aigua. I també recordem que els nens de p3, p4 i p5 han d’anar portant les fotografies i la samarreta blanca. 

Podeu trobar totes les fotografies de la primera setmana de campus a la nostra web, a la secció d’Arxiu. Fins demà!!