Començament de la setmana

Benvinguts a la tercera setmana, som la Mar i la Rut de patinatge i tenim 9 anys, i l’Ariadna de multiesport i 8 anys d’edat. Us explicarem el que hem anat fent aquests dos dies de la setmana:

IMG_3608

A P-5 pel mati hem fet un joc, després hem esmorzat i hem anat a les picinetes, també hem fet una casa de Hansel i Gretel de xocolata.

IMG_3610

A P3 i P4 al matí hem jugat al pati i hem vist la pel·lícula de Hansel i Gretel ens hem banyat a les piscinetes i hem  fet una casa de xocolata. Avui hem anat a les piscinetes  i hem pintat i dibuixat.

Pre-campus, hem estat jugant al pati, per la tarda ens hem banyat a les piscinetes de l’escola i, avui dimarts hem anat a la piscina de Can Dragó i ens ho hem passat molt bé. Dema començarem el taller!

Patinatge, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac, després vam anar als inflables que hi havien a l’aigua. Avui dimarts, pel mati hem anat a la pista a patinar, després hem anat al gimnàs i hem fet jocs. També, hem començat a fer el nostre taller.

Multiesport, dilluns vam anar al Canal Olímpic i vam fer cayac i inflables. Avui dimarts, hem jugat al mata-conills, handball i després hem fet jocs de basquet.

Deixa un comentari